Ο Αυστραλός πρώην κατοικίδιο ζώο διασώθηκε αφού προσπάθησε να κρεμαστεί στο ταχυδρομείο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας 36χρονος Αυστραλός ομογενής σώθηκε αφού προσπαθούσε να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας έναν φράχτη σε ένα ταχυδρομείο στο Rawai.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Chalong, συνταγματάρχης Eakkarat Plaiduang είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το ανησυχητικό περιστατικό από έναν άγνωστο κάτοικο της περιοχής το βράδυ της Παρασκευής (28 Ιουλίουth) ότι ένας αλλοδαπός άνδρας ήταν αναίσθητος και βρέθηκε κρεμασμένος σε φράχτη στο ταχυδρομείο Rawai. Ένας καλός Σαμαρείτης είχε κατεβάσει τον άνδρα πριν καλέσουν τα επείγοντα.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να βρει τον 36χρονο Αυστραλό ο οποίος βρισκόταν αναίσθητος στο έδαφος (το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του λόγω της ευαισθησίας της κατάστασης.). Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο. Ο συνταγματάρχης Eakkarat είπε στο Phuket Express ότι ο Αυστραλός είναι πρώην πατριώτης που ζει στο Πουκέτ και το έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό.

Το ιατρικό προσωπικό του Chalong είπε στην αστυνομία ότι ο Αυστραλός είναι το ίδιο άτομο που πήγε σε νοσοκομείο την Παρασκευή το πρωί (28 Ιουλίου) υποφέροντας από επιληψία, αλλά αρνήθηκε να λάβει θεραπεία.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, απευθυνθείτε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.