ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αιγύπτιο κορίτσι πέθανε αφού γλίστρησε ενώ έβγαζε φωτογραφίες στη γέφυρα στον καταρράκτη Phang Nga

Phang Nga -

Μια 6χρονη Αιγύπτια τουρίστρια που ταξίδευε από το Πουκέτ με την οικογένειά της πέθανε αφού γλίστρησε σε έναν καταρράκτη στο Phang Nga ενώ τραβούσε τη φωτογραφία της από τη μητέρα της σε μια γέφυρα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Mueang Phang Nga κ. Pongsak Wetthayawong ενημερώθηκε για το θλιβερό περιστατικό την Τετάρτη (26 Ιουλίουth) από έναν αρχηγό χωριού στην υποπεριφέρεια Song Preak.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο επικεφαλής της Προστασίας Άγριας Ζωής του Καταρράκτη Song Preak, κ. Utain Siripuwadon, είπε στο Phuket Express ότι το κορίτσι και η οικογένειά της έμειναν σε ένα ξενοδοχείο στο Πουκέτ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ήταν σε ταξίδι επί πληρωμή με ξεναγό στον καταρράκτη όταν συνέβη το περιστατικό. Εκείνη την εποχή, απαγορεύτηκε στους τουρίστες να κολυμπούν στον καταρράκτη λόγω ισχυρών ρευμάτων νερού. Οι τουρίστες είχαν τη δυνατότητα να τραβήξουν φωτογραφίες μόνο σε μια τσιμεντένια γέφυρα με φόντο τον καταρράκτη.

Η μητέρα του κοριτσιού έβγαζε φωτογραφίες την κόρη της πριν το παιδί γλιστρήσει κατά λάθος από τη γέφυρα. Άλλοι τουρίστες στην περιοδεία προσπάθησαν να της πιάσουν το χέρι αλλά ήταν πολύ γλιστερό και έπεσε στον καταρράκτη.

Ο Utain δήλωσε ότι η γέφυρα έχει σιδερένια στύλους ασφαλείας και επιθεωρείται τακτικά, προσθέτοντας ότι πάντα ζητούσε από τους ξεναγούς να είναι προσεκτικοί με τους τουρίστες, ειδικά με παιδιά και ηλικιωμένους όταν επισκέπτονται τη γέφυρα.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα υπάρξει κάποια νομική ενέργεια από την οικογένεια της νεαρής κοπέλας προς το πάρκο καθώς βρίσκονταν ακόμη σε πένθος μέχρι την ώρα του Τύπου.

Το όνομα του θύματος και της οικογένειάς του αποκρύφθηκε από το TPN Media από σεβασμό προς την οικογένεια του θύματος.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.