Χρόνια πολλά στην Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα τον Βασιλιά της Ταϊλάνδης

Εθνική -

Αυτή την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, σηματοδοτεί τα 71α βασιλικά γενέθλια του βασιλιά Vajiralongkorn, ο οποίος είναι ο σημερινός μονάρχης της Ταϊλάνδης.

Επιπλέον, τα γενέθλια του βασιλιά Vajiralongkorn είναι μια εθνική εορτή στην Ταϊλάνδη, που γιορτάζεται με μεγάλες θρησκευτικές και βασιλικές τελετές σε όλη τη χώρα. Ο βασιλιάς γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1952, στη βίλα Ambara στο παλάτι Dusit, στην Μπανγκόκ. Είναι ο μόνος γιος του βασιλιά Bhumibol Adulyadej και της βασίλισσας Sirikit και το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά.

Σε ηλικία 20 ετών έγινε διάδοχος από τον πατέρα του. Κυβερνά ως βασιλιάς της Ταϊλάνδης από το 2016, μετά το θάνατο του πατέρα του.

Στα γενέθλια του βασιλιά, τα κυβερνητικά γραφεία, συμπεριλαμβανομένου του Μεταναστευτικού, και τα κύρια τραπεζικά υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα είναι κλειστά. Άλλες επιχειρήσεις ενδέχεται επίσης να διαταραχθούν. Πορτρέτα και σημαίες του βασιλιά εμφανίζονται σε σπίτια, δημόσια κτίρια και επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα για να εκφράσουν την πίστη τους. Οι άνθρωποι στολίζονται με κίτρινη ενδυμασία, το χρώμα του βασιλιά, για να δείξουν τον σεβασμό τους στην Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα.

Οι διακοπές είναι μια στιγμή για τους Ταϊλανδούς να γιορτάσουν τον βασιλιά τους και να δείξουν τον πατριωτισμό τους. Το Pattaya News εκφράζει τις εγκάρδιες ευχές μας για διαρκή υγεία και ευημερία της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας τα επόμενα χρόνια.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/