Πλοία στο Koh Samui Βλάβες και σκάλες Φοβισμένοι επιβάτες για ώρες

Σαμούι -

Οι επιβάτες ενός πορθμείου από το Donsak στο νησί Samui υπέστησαν σοβαρό φόβο μετά από δυσλειτουργία του κινητήρα του σκάφους για περισσότερες από δύο ώρες.

Ο κ. Om-In Limsuwan, ο οποίος ήταν ένας από τους επιβάτες του πλοίου είπε στο Phuket Express ότι το βράδυ της Πέμπτης (27 Ιουλίουth), το πλοίο αναχώρησε από μια προβλήτα στο Donsak στις 7:00 μ.μ. Η άφιξη στο Koh Samui ήταν προγραμματισμένη για τις 8:30. Περίπου στις 8:00 μ.μ., ο κινητήρας του πορθμείου απέτυχε, γεγονός που σήμαινε ότι το ηλεκτρικό ρεύμα στο πλοίο έκλεισε επίσης. Το πλοίο βρισκόταν μεταξύ του Τέταρτου Νησιού και του Πέμπτου νησιού τη στιγμή της δυσλειτουργίας.

Όλο το προσωπικό του πλοίου φορούσε σωσίβια και ζήτησε από όλους τους επιβάτες να ανέβουν στο επάνω κατάστρωμα του πλοίου καθώς εκείνη την ώρα υπήρχαν πολλά ισχυρά κύματα. Πολλοί επιβάτες φέρεται να φοβήθηκαν και έκλαιγαν, είπε ο Limsuwan.

Μετά από περισσότερες από δύο ώρες, ένα άλλο πλοίο από το Samui με κατεύθυνση το Donsak βοήθησε να τραβήξει το δυσλειτουργικό πλοίο με σχοινιά στο Samui. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τα σχοινιά έσπασαν μία φορά πριν επισκευαστεί και ρυμουλκηθεί ξανά. Το πλοίο έφτασε στο νησί Samui στις 11:30.

Οι επιβάτες ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να ελέγξουν κάθε φέρι που έχει συντηρηθεί για ασφάλεια πριν από τη χρήση.

Δεν ήταν σαφές εάν οι επιβάτες έπαιρναν οποιοδήποτε είδος οικονομικής αποζημίωσης ή επιστροφής χρημάτων για το συμβάν από τις αρμόδιες αρχές.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.