ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ

Ταϊλάνδη-
Μια νέα σελίδα και μια συσχετισμένη ομάδα έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει και να υποστηρίξει την εκστρατεία για «Τερματισμός των παγωμένων συντάξεων» – η δική μας επικεντρώνεται και επικεντρώνεται σε εκείνους τους επηρεασμένους Βρετανούς ομογενείς που ζουν στην Ταϊλάνδη.

Οι παγωμένες κρατικές συντάξεις είναι η πρακτική της βρετανικής κυβέρνησης να «παγώνει» τις κρατικές συντάξεις του Ηνωμένου Βασιλείου (δηλαδή, να μην αναβαθμίζει το ποσό σύμφωνα με το «Triple Lock» σε ετήσια βάση, όπως γίνεται για τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου), για συνταξιούχους που ζουν στην πλειονότητα των άλλων χωρών, εκτός από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και μερικές άλλες χώρες με αμοιβαίες συμφωνίες με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Ταϊλάνδη δεν είναι μία από αυτές τις χώρες με αμοιβαίες συμφωνίες με το Ηνωμένο Βασίλειο.
Ελπίζουμε ότι θα εμπλακούν όσοι επηρεάζονται Βρετανοί εκπατρισμένοι στην Ταϊλάνδη.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?

🌐 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ με άλλους Βρετανούς πρώην στην Ταϊλάνδη. Το δίκτυό σας είναι η δύναμή σας και μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

📢 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ με φίλους και συγγενείς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ενθαρρύνετε τους να συμμετάσχουν στην καμπάνια μας, να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση και να προωθήσουν τη δράση. Η φωνή τους μετράει!

💬 ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και αλληλεπιδράστε με άλλες σελίδες και ομάδες στο FB που αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις προσπάθειές μας και να αγωνιστούμε ως ένα!

✅ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ για να ψηφίσετε στις εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις. Η ψήφος σας μπορεί να κάνει τη διαφορά! Ο νόμος για τις εκλογές του 2022 διασφαλίζει το δικαίωμα ψήφου σας, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό ζείτε στο εξωτερικό, καταργώντας τον κανόνα των 15 ετών.

📨 Ασχοληθείτε με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων. Απευθυνθείτε στον τελευταίο εγγεγραμμένο βουλευτή σας, χρησιμοποιήστε τη φωνή σας και ζητήστε να σταματήσουν οι παγωμένες συντάξεις.

Κάθε πράξη μετράει και κάθε φωνή έχει σημασία. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ξεκινά από εσάς – τι μπορείτε να κάνετε σήμερα για να κάνετε τη διαφορά; Θυμηθείτε, η συνοπτική και συναρπαστική επικοινωνία είναι το κλειδί.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ LIKE:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100094586570644

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΤΕ:
https://www.facebook.com/groups/307159938448984

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΔΩ:
https://www.gov.uk/register-to-vote

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ «ΟΜΙΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΓΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ»:
https://www.facebook.com/endfrozenpensions/

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ 'END FROZEN PENTIONS':
https://endfrozenpensions.org

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΑΓΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
https://www.change.org/p/tell-the-political-parties-to-end-frozen-pensions?

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.