Βίλα με ζημιές από πυρκαγιά στην Καμάλα

Καμάλα -

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε βίλα στην Καμάλα.

Οι πυροσβέστες στην τοπική διοικητική οργάνωση Kamala ειδοποιήθηκαν για μια πυρκαγιά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε μια βίλα στο Baan Hua Kuan. Πυροσβέστες με πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στη βίλα για να εντοπίσουν καπνό να βγαίνει από το κτίριο.

Χρειάστηκαν περίπου 45 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Το πλυσταριό υπέστη ζημιές, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Αιτία της πυρκαγιάς φέρεται να είναι βραχυκύκλωμα ηλεκτρικού ρεύματος. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.