Το Πουκέτ μάχεται κατά του δάγγειου πυρετού

Πουκέτ -

Ο Δήμος Chalong συνέχισε να καταπολεμήσει τον δάγγειο πυρετό, η εξάπλωση του οποίου είναι αύξηση στην περιοχή.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η Ταϊλάνδη σημείωσε συνεχή αύξηση των κρουσμάτων δάγγειου πυρετού σε 18 επαρχίες, συμπεριλαμβανομένων των Πουκέτ, Τσονμπούρι και Μπανγκόκ, ανέφερε το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων τη Δευτέρα 24 Ιουλίου.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η δήμαρχος Chalong, κυρία Tanaphon Ongsantiparp, είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (24 Ιουλίουth) μια ομάδα προσωπικού από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος συνέχισε να αναπτύσσει την εκστρατεία της για τον έλεγχο της εξάπλωσης του δάγγειου πυρετού στην περιοχή που ξεκίνησε αυτόν τον μήνα.

Η ομίχλη, που χρησιμοποιείται για την πρόληψη της αναπαραγωγής κουνουπιών που φέρουν ασθένειες, έχει διεξαχθεί στα χωριά Moo 4 και Moo 10. Εκτεταμένη ομίχλη σημειώθηκε σε οικιστικά συγκροτήματα και κοινότητες της περιοχής.

Η Tanaphon προειδοποίησε τους κατοίκους του Πουκέτ ότι καθώς η περίοδος των βροχών συνεχίζεται στην Ταϊλάνδη να είναι σε επιφυλακή για τον δάγκειο πυρετό.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.