Κατασχέθηκαν πυροτεχνήματα στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Πέντε πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν στην παραλία Πατόνγκ.

Ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας της Patong, Αντισυνταγματάρχης Somphon Surin είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα το βράδυ (24 Ιουλίουth) επιθεώρησαν την παραλία Patong για την ασφάλεια των τουριστών και για μια συνεχιζόμενη καταστολή των πυροτεχνημάτων.

Βρήκαν δύο μεγάλα πυροτεχνήματα και τρία πυροτεχνήματα μεσαίου μεγέθους κρυμμένα σε μια μαύρη πλαστική σακούλα σε ένα παρκαρισμένο μηχανάκι. Τα αντικείμενα αυτά κατασχέθηκαν αλλά δεν βρέθηκε ιδιοκτήτης.

Αυτό είναι μέρος μιας τακτικής καταστολής των πωλήσεων παράνομων πυροτεχνημάτων στην παραλία Patong, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ένας άνδρας συνελήφθη επειδή πούλησε πυροτεχνήματα στην παραλία Patong.

Πλωτά φανάρια και πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν στην παραλία Patong μετά από καταγγελίες.

Ο Δήμος Πατόνγκ έχει προειδοποιήσει το κοινό ότι δεν επιτρέπονται πυροτεχνήματα ή πλωτά φανάρια για οποιαδήποτε εκδήλωση, εκτός εάν δοθεί ειδική έγκριση από αξιωματούχους της Πατόνγκ, με αυστηρή επιβολή τιμωρίας.

Δύο άνδρες συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν πυροτεχνήματα στην παραλία Patong.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.