Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Συνελήφθησαν πολλοί αλλοδαποί για διάφορα εγκλήματα και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 έως την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας αναβάτης ταξί κατέστρεψε έναν φράχτη αφού θύμωσε με έναν ξένο επιβάτη για μια λογομαχία για μια διαφορά ναύλου 44 μπατ στην Πατόνγκ.

Ο αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί εξαγριώθηκε και κλώτσησε τον φράχτη που ήταν κοντά πριν δώσει στον επιβάτη το μεσαίο δάχτυλο.

2. Ένας καταζητούμενος 30χρονος Αμερικανός συνελήφθη αφού φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ένα εννιάχρονο κορίτσι προτού διαφύγει στο Πουκέτ.

Φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα εννιάχρονο κορίτσι σε διαφορετική χώρα πολλές φορές πριν δραπετεύσει στην Ταϊλάνδη.

3. Ένας Αμερικανός που υπερέβαινε τη διαμονή συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για να αντιμετωπίσει την κατηγορία της υπέρβασης της διαμονής.

4. Τρεις Ρωσίδες συνελήφθησαν στο Thalang επειδή φέρονται να παρείχαν υπηρεσίες κομμωτηρίου και νυχιών, κάτι που είναι προστατευμένο επάγγελμα μόνο για τους Ταϊλανδούς.

Τρεις Ρωσίδες που αναγνωρίστηκαν μόνο ως η κα Μαζίτοβα, 22 ετών, η κα Μοϊσέενκο, 32 ετών και η κα Νεστέροβα, 26 ετών.

5. Ένας Ιορδανός συνελήφθη στην Πατόνγκ αφού διαπιστώθηκε ότι παρείχε υπηρεσία κουρέα σε ξένους πελάτες, η οποία είναι προστατευόμενη απασχόληση μόνο για τους Ταϊλανδούς.

ฺΟι κουρείς και οι εργαζόμενοι στα σαλόνια είναι προστατευόμενο επάγγελμα της Ταϊλάνδης και οι αλλοδαποί δεν μπορούν να εργαστούν σε αυτόν τον τομέα ή να λάβουν άδειες εργασίας για να το κάνουν.

6. Ένας μεθυσμένος Ρώσος σταμάτησε από την αστυνομία του Πουκέτ με ένα taser (ηλεκτρικό όπλο) αφού διαπιστώθηκε ότι έκανε ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα στο Wichit.

Ο αλλοδαπός κρατούσε ανοιχτήρι μπουκαλιών και μη συνεργάσιμος, απειλούσε αστυνομικούς και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει σωστά λόγω γλωσσικών φραγμών και μέθης.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.