Ζευγάρι συνελήφθη με 27,000 χάπια Meth και 900 γραμμάρια Crystal Meth στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα ζευγάρι συνελήφθη με περισσότερα από 27,000 χάπια μεθαμφεταμίνης και 900 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο Κάθου.

Μια ομάδα της αστυνομίας του Kathu με επικεφαλής τον αντισυνταγματάρχη Chayaphon Punaruemit συνέλαβε τον κ. Weerawong 'Nueng' Noijan, 39 ετών, από το Patong, και την κα Bulin 'Fon' Daecha από το Kathu. Συνελήφθησαν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Soi Thida στο Kathu.

Από αυτούς κατασχέθηκαν 27,503 χάπια μεθαμφεταμίνης, 905.98 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ένα χειροποίητο όπλο με τρεις σφαίρες, ένα αυτοκίνητο και έξι μηχανάκια.

Ο αντισυνταγματάρχης Chayaphon είπε στο Phuket Express ότι η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι οι ύποπτοι ήταν σημαντικοί έμποροι ναρκωτικών που πουλούσαν παράνομα ναρκωτικά στην περιοχή Kathu. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Kathu για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.