Ζευγάρι συνελήφθη με 27,000 χάπια Meth και 900 γραμμάρια Crystal Meth στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα ζευγάρι συνελήφθη με περισσότερα από 27,000 χάπια μεθαμφεταμίνης και 900 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο Κάθου.

Μια ομάδα της αστυνομίας του Kathu με επικεφαλής τον αντισυνταγματάρχη Chayaphon Punaruemit συνέλαβε τον κ. Weerawong 'Nueng' Noijan, 39 ετών, από το Patong, και την κα Bulin 'Fon' Daecha από το Kathu. Συνελήφθησαν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Soi Thida στο Kathu.

Από αυτούς κατασχέθηκαν 27,503 χάπια μεθαμφεταμίνης, 905.98 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ένα χειροποίητο όπλο με τρεις σφαίρες, ένα αυτοκίνητο και έξι μηχανάκια.

Ο αντισυνταγματάρχης Chayaphon είπε στο Phuket Express ότι η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι οι ύποπτοι ήταν σημαντικοί έμποροι ναρκωτικών που πουλούσαν παράνομα ναρκωτικά στην περιοχή Kathu. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Kathu για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.