Η ετοιμοθάνατη γυναίκα του Πουκέτ δωρίζει τα όργανά της σε ασθενείς που έχουν ανάγκη, τιμήθηκε από το νοσοκομείο Vachira και τον Ερυθρό Σταυρό

Πουκέτ -

Το νοσοκομείο Vachira Phuket και η Εταιρεία Ερυθρού Σταυρού της Ταϊλάνδης τίμησαν μια 26χρονη Ταϊλανδή που δώρισε τα νεφρά, το συκώτι και τον σπλήνα της σε ασθενείς που είχαν ανάγκη.

Η πράξη της απόλυτης γενναιοδωρίας έλαβε χώρα την Παρασκευή, 21 Ιουλίου, στο νοσοκομείο Vachira Phuket, όπου μια χειρουργική ομάδα από το νοσοκομείο Siriraj πραγματοποίησε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης σε μια 26χρονη δότρια οργάνων για να εκπληρώσει τις τελευταίες της επιθυμίες να βοηθήσει άλλους.

Η ανίατη δότη, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό από το νοσοκομείο, δώρισε τα νεφρά, το συκώτι και τη σπλήνα της σε ασθενείς που περίμεναν στο νοσοκομείο Vachira Phuket. Η ευγενής της πράξη έδωσε το δώρο της ζωής σε όσους έχουν ανάγκη και δημιούργησε ένα αιώνιο όφελος για την κοινωνία, ανέφερε το νοσοκομείο σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η χειρουργική ομάδα πραγματοποίησε με επιτυχία τις διαδικασίες μεταμόσχευσης. Στη συνέχεια, η ομάδα του νοσοκομείου και εκπρόσωποι της Εταιρείας Ερυθρού Σταυρού της Ταϊλάνδης συγκεντρώθηκαν μπροστά στο σώμα της δότη για να τιμήσουν τον θάνατό της.

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.