Φορτηγό ανατρέπεται και μπλοκάρει προσωρινά την υπόγεια διάβαση στο Wichit

Wichit -

Ένα φορτηγό ανατράπηκε και μπλόκαρε προσωρινά μια υπόγεια διάβαση στην κυκλοφορία στο Wichit.

Η αστυνομία του Wichit ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 10:45 π.μ. της Παρασκευής (21 Ιουλίου) στην είσοδο της υπόγειας διάβασης Darasamut στη βόρεια λωρίδα.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το αναποδογυρισμένο φορτηγό με λίγο λάδι χυμένο στο δρόμο. Ο οδηγός, ο κ. Ronnachai Insut, 20, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, είπε στην αστυνομία ότι ταξίδευε πίσω στο Surat Thani. Ένα όχημα που ήταν μπροστά του φρέναρε αμέσως πριν χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και ανατραπεί.

Η υπόγεια διάβαση έκλεισε προσωρινά για περίπου μία ώρα ενώ γινόταν η απομάκρυνση του φορτηγού και ο καθαρισμός του δρόμου.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.