Οδηγός του Πουκέτ ισχυρίζεται ότι το θρησκευτικό φυλαχτό του έσωσε τη ζωή σε ατύχημα με φορτηγό

Πουκέτ -

Ένας οδηγός φορτηγού που γλίτωσε από σοβαρούς τραυματισμούς αφού χτύπησε σε άλλο φορτηγό στη Ρασάντα πιστεύει ότι έχει βοηθηθεί από το ειδικό θρησκευτικό φυλαχτό του και επίσης κατηγόρησε τον βρεγμένο δρόμο για την πρόκληση του ατυχήματος.

Η αστυνομία του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα περίπου στη 1:00 π.μ. της Παρασκευής (21 Ιουλίουst) στο Chalerm Phrakiet Rama 9 Road (Bypass Road) στο Rassada, Mueang Phuket.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν το κατεστραμμένο φορτηγό και ένα δεύτερο μεγαλύτερο φορτηγό στο δρόμο.

Ο οδηγός του φορτηγού είπε ότι έπεσε βροχή πριν χάσει τον έλεγχο του οχήματός του. Υπέστη μόνο μικρές γρατζουνιές. Είπε ότι έχει προστατευτεί από τυχόν σοβαρούς τραυματισμούς από το διάσημο θρησκευτικό φυλαχτό του.

Ωστόσο, η αστυνομία του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες που σχετίζονται με την ευθύνη γύρω από το ατύχημα.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.