Η Ταϊλάνδη αναμένει να δει ξένες αφίξεις να ξεπεράσουν τα 15 εκατομμύρια από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα

Εθνική -

Η Ταϊλάνδη ενδέχεται να δει έως και 15 εκατομμύρια ξένους τουρίστες να φτάνουν στη χώρα πριν από τα τέλη Ιουλίου, δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της υπηρεσιακής κυβέρνησης Rachada Dhnadirek.

Το έθνος έχει δει μια αξιοσημείωτη αύξηση στις διεθνείς αφίξεις τις τελευταίες εβδομάδες μετά από πολλά μέτρα τόνωσης από την υπηρεσιακή κυβέρνηση, δήλωσε ο Rachada.

Αυτό οδηγεί σε μια προσδοκία ότι ο αριθμός των ξένων αφίξεων θα ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια σύντομα, πιθανώς πριν από το τέλος αυτού του μήνα Ιουλίου 2023.

Η Ταϊλάνδη έχει σήμερα καταγράψει 14.15 εκατομμύρια ξένους επισκέπτες μέχρι στιγμής από την 1η Ιανουαρίου έως τις 16 Ιουλίου, δημιουργώντας 588 δισεκατομμύρια μπατ (17.11 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), σύμφωνα με το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού.

Η έλευση του μεγάλου διαλείμματος του εξαμήνου σε πολλές υπερπόντιες χώρες θα συμβάλει στην αύξηση του αριθμού των τουριστών, πρόσθεσε ο Rachada.

Εν τω μεταξύ, η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) εφαρμόζει διάφορες στρατηγικές για την τόνωση του τουρισμού. Ένα από αυτά είναι η προώθηση του τουρισμού υγείας και ευεξίας της χώρας μέσω της καμπάνιας «Amazing Thailand Health and Wellness: New Chapters, New Experience», σύμφωνα με τον Rachada.

Στόχος είναι να βελτιωθεί η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την υγεία εντός της χώρας για να γοητεύσουν τους τουρίστες ευεξίας παγκοσμίως, μια ομάδα με υψηλή αγοραστική δύναμη.

«Ο τουρισμός υγείας και ευεξίας είναι μια αυξανόμενη παγκόσμια τάση, επομένως αναμένουμε ότι η εκστρατεία θα ενισχύσει το εισόδημα και τα έσοδα», κατέληξε ο Rachada.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.