Οι Ομάδες Φοιτητών της Ταϊλάνδης παροτρύνουν τους Ταϊλανδούς να «Ξεγερθούν και να αγωνιστούν» για να υποστηρίξουν τη Δημοκρατία

Ακολουθούν δηλώσεις από διάφορες φοιτητικές ομάδες της Ταϊλάνδης που προτρέπουν τους Ταϊλανδούς να ξεσηκωθούν και να αγωνιστούν για να υπερασπιστούν τη δημοκρατία μετά την αποτυχία της προσπάθειας του Pita Limjaroenrat να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης. Οι απόψεις τους είναι εξ ολοκλήρου δικές τους, σημειώνει το TPN media.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.