Θαλάσσια χελώνα διασώθηκε αφού κόλλησε στο δίχτυ ψαρέματος στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια θαλάσσια χελώνα διασώθηκε αφού σφηνώθηκε σε ένα δίχτυ ψαρέματος σε μια παραλία στο Thalang.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Sirinat κ. Sorasak Rananan είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (19 Ιουλίουth) βρήκαν μια θαλάσσια χελώνα κολλημένη σε ένα δίχτυ ψαρέματος στην παραλία Nai Yang στο Sakoo. Η θαλάσσια χελώνα είχε ξεβραστεί από δυνατά κύματα.

Το δίχτυ ψαρέματος κόπηκε σιγά σιγά και αφαιρέθηκε από τη χελώνα. Η χελώνα τραυματίστηκε στο πτερύγιο και το καβούκι της. Ήταν μια θαλάσσια χελώνα Olive Ridley. Η χελώνα είχε μήκος 62 εκατοστά.

Η χελώνα μεταφέρθηκε στο Θαλάσσιο Βιολογικό Κέντρο του Πουκέτ στο Wichit για ιατρική περίθαλψη.

Σχετικά άρθρα:

Μια θαλάσσια χελώνα διασώθηκε αφού κόλλησε σε ένα δίχτυ ψαρέματος σε μια παραλία στο Thalang.

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ εξέδωσε νέα προειδοποίηση ότι απαγορεύεται προσωρινά τα μικρά σκάφη να εγκαταλείπουν λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα λόγω κακών καιρικών συνθηκών έως τις 20 Ιουλίουth 2023.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.