Περισσότερα από 90,000 χάπια Meth και 2 κιλά Crystal Meth κατασχέθηκαν στην καταστολή του εγκλήματος στην περιοχή 8

Πουκέτ -

Περισσότερα από 90,000 χάπια μεθαμφεταμίνης και δύο κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης κατασχέθηκαν σε μια καταστολή εγκλήματος στο πάνω μέρος της Νότιας Ταϊλάνδης.

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας 8 με έδρα το Πουκέτ. Ο ειδικός σύμβουλος της βασιλικής αστυνομίας της Ταϊλάνδης, συνταγματάρχης Somphong Chingduang, δήλωσε στο Phuket Express.

Αυτόν τον μήνα υπήρξε μια καταστολή παράνομων ναρκωτικών στην περιοχή Περιφέρεια 8 στην άνω Νότια Ταϊλάνδη, οι επιδρομές αφορούσαν 164 δίκτυα ναρκωτικών με συνολικά 517 στόχους. Τριάντα έξι στόχοι συνελήφθησαν.

Συνολικά συνελήφθησαν 1,040 ύποπτοι. Από αυτούς τους 46 αναζητούνται ύποπτοι. Συνολικά κατασχέθηκαν 99,985 χάπια μεθαμφεταμίνης και 2.1 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Κατασχέθηκε περιουσία που περιελάμβανε εννέα αυτοκίνητα, 16 μοτοσικλέτες, 52 όπλα και άλλα 559 αντικείμενα αξίας άνω των 6,200,000 μπατ.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.