Γυναίκα αναβάτης πεθαίνει όταν μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε φορτηγό στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια γυναίκα μοτοσικλετίστρια από τη Μιανμάρ διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα της έπεσε νεκρή στο σημείο, όταν η μηχανή της έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο φορτηγό στην πόλη του Πουκέτ.

Ο Ταγματάρχης Kraisorn Pakarree της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στην οδό της Μπανγκόκ κοντά στο κατάστημα Wichit Yan Yon στο Talad Yai στις 2:00 π.μ. την Πέμπτη (20 Ιουλίουth).

Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια γυναίκα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία Tandalai, 32 ετών, υπήκοος Μιανμάρ. Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σε κοντινή απόσταση βρήκαν κατεστραμμένο μηχανάκι και νταλίκα.

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πιστεύει ότι ο Tandalai μπορεί να κοιμόταν ενώ οδηγούσε ή έτρεχε με ταχύτητα πριν προσκρούσει στο σταθμευμένο φορτηγό. Ωστόσο, η αστυνομία ελέγχει τα πλάνα CCTV για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.