Ρωσίδες συνελήφθησαν στο Πουκέτ επειδή φέρονται να παρείχαν υπηρεσίες κομμωτηρίου και νυχιών

Πουκέτ -

Τρεις Ρωσίδες συνελήφθησαν στο Thalang επειδή φέρονται να παρείχαν υπηρεσίες κομμωτηρίου και νυχιών, κάτι που είναι προστατευμένο επάγγελμα μόνο για τους Ταϊλανδούς.

Ο αντισυνταγματάρχης Tawan Lekmart της αστυνομίας Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι αυτοί και οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Πουκέτ την Τρίτη (18 Ιουλίουth) συνέλαβε τρεις Ρωσίδες που αναγνωρίστηκαν μόνο ως η κα Mazhitova, 22, η κα Moiseenko, 32, και η κα Nesterova, 26, σε ένα σαλόνι στο Cherng Talay.

Φέρεται ότι βρέθηκαν να κάνουν υπηρεσίες κομμωτηρίου και νυχιών για ξένους πελάτες. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Cherng Talay για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη εργασία.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αλλοδαποί εργάζονται σε προστατευόμενα επαγγέλματα της Ταϊλάνδης. Το Phuket Express σημειώνει ότι οι κουρείς και οι εργαζόμενοι στα σαλόνια είναι προστατευόμενο επάγγελμα της Ταϊλάνδης και οι αλλοδαποί δεν μπορούν να εργαστούν σε αυτόν τον τομέα ή να λάβουν άδειες εργασίας για να το κάνουν.

Σχετικό άρθρο:

Η αστυνομία της Πατόνγκ διερεύνησε μετά από καταγγελίες ότι αλλοδαποί έκαναν απαγορευμένες δουλειές ως κουρείς και εργάτες σε σαλόνια.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.