Ιορδανός συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή εργάστηκε παράνομα ως κουρέας

Πατόνγκ –

Ένας Ιορδανός συνελήφθη στην Πατόνγκ αφού διαπιστώθηκε ότι παρείχε υπηρεσία κουρέα σε ξένους πελάτες, η οποία είναι προστατευόμενη απασχόληση μόνο για τους Ταϊλανδούς.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (19 Ιουλίουth) έλαβαν καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι ένας αλλοδαπός εργαζόταν σε ένα κουρείο στο Rat Uthit 200 Pi στην Πατόνγκ, στο οποίο ο ιδιοκτήτης είναι μια Ταϊλανδέζα.

Επιθεώρησαν το κουρείο για να βρουν έναν άνδρα που ονομαζόταν μόνο ο κύριος Osamh που έκανε δουλειά κουρέα για έναν αλλοδαπό. Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κανένα νόμιμο έγγραφο εργασίας στην αστυνομία. Ωστόσο, έδειξε φωτογραφίες του διαβατηρίου του στο κινητό του στην αστυνομία και έδειξε ότι είναι Ιορδανός. Στις φωτογραφίες του κινητού του δεν βρέθηκε άδεια εργασίας στο διαβατήριό του.

Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι εργαζόταν στο κουρείο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ. Το Phuket Express σημειώνει ότι οι κουρείς και οι εργαζόμενοι στα σαλόνια είναι προστατευόμενο επάγγελμα της Ταϊλάνδης και οι αλλοδαποί δεν μπορούν να εργαστούν σε αυτόν τον τομέα ή να λάβουν άδειες εργασίας για να το κάνουν.

Δεν ήταν σαφές εάν ο ιδιοκτήτης του κουρείου, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, θα χρεωνόταν με σημειώσεις The Phuket Express.

Σχετικά άρθρα:

Η αστυνομία της Πατόνγκ διερεύνησε μετά από καταγγελίες ότι αλλοδαποί έκαναν απαγορευμένες δουλειές ως κουρείς και εργάτες σε σαλόνια.

Τρεις Ρωσίδες συνελήφθησαν στο Thalang επειδή φέρονται να παρείχαν υπηρεσίες κομμωτηρίου και νυχιών, κάτι που είναι προστατευμένο επάγγελμα μόνο για τους Ταϊλανδούς.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.