Ξένος τουρίστας φέρεται να κλέβει μπουμπούκια κάνναβης από το κατάστημα Patong

Πατόνγκ –

Ένας ξένος τουρίστας φέρεται να έκλεψε μπουμπούκια κάνναβης από ένα κατάστημα στην Πατόνγκ.

Ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος κάνναβης στην Πατόνγκ, υποστηριζόμενος από βίντεο CCTV, είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (18 Ιουλίουth) το βράδυ δύο ξένοι τουρίστες μπήκαν στο κατάστημα κάνναβης.

Ενδιαφέρονταν για την κάνναβη και ζήτησαν από μια γυναίκα υπάλληλο να ρίξει μια ματιά σε μερικές. Στη συνέχεια, ένας από αυτούς πήρε μερικά «μπουμπούκια κάνναβης» πριν τα βάλει στην τσέπη του. Έκλεψε συνολικά τρεις φορές σύμφωνα με πλάνα CCTV.

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος κάνναβης κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία της Πατόνγκ και θέλει ο αλλοδαπός να πληρώσει για τα κλεμμένα «μπουμπούκια κάνναβης».

Η αστυνομία εξακολουθούσε να προσπαθεί να εντοπίσει τους αλλοδαπούς. Το όνομα του καταστήματος και του ιδιοκτήτη αποκρύπτονται εν αναμονή περαιτέρω έρευνας.

Το Phuket Express σημείωσε ότι τα μπουμπούκια κάνναβης εξακολουθούν να είναι τεχνικά παράνομα να πωλούνται χωρίς ιατρική άδεια και λόγο, όπως φαίνεται παρακάτω.

Επτά άτομα συνελήφθησαν για φερόμενη παράνομη επεξεργασία μπουμπουκιών κάνναβης στην οδό Bangla και στο Soi Sane Sabai στην Πατόνγκ.

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή φέρεται να πούλησε παράνομα μπουμπούκια κάνναβης και ότι δεν μπορούσε να παρουσιάσει νόμιμη άδεια πώλησης κάνναβης.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.