Η αστυνομία κατέσχεσε πυροτεχνήματα στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Η αστυνομία της Πατόνγκ κατέσχεσε πυροτεχνήματα στην παραλία Πατόνγκ ως μέρος μιας τακτικής καταστολής των παράνομων πυροτεχνημάτων.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (17 Ιουλίουth) επιθεώρησαν την παραλία κοντά στο ταχυδρομείο για να καταπολεμήσουν τα παράνομα πυροτεχνήματα και τα πλωτά φανάρια. Βρήκαν πυροτεχνήματα τα οποία ήταν κρυμμένα κάτω από καρέκλες στην παραλία. Τα αντικείμενα αυτά κατασχέθηκαν αλλά δεν βρήκαν τους ιδιοκτήτες τους.

Αυτό είναι μέρος μιας τακτικής καταστολής των πωλήσεων παράνομων πυροτεχνημάτων στην παραλία Patong, όπως φαίνεται παρακάτω.

Μια γυναίκα συνελήφθη επειδή πούλησε πυροτεχνήματα στην παραλία Patong.

Πλωτά φανάρια και πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν στην παραλία Patong μετά από καταγγελίες.

Ο Δήμος Πατόνγκ έχει προειδοποιήσει το κοινό ότι δεν επιτρέπονται πυροτεχνήματα ή πλωτά φανάρια για οποιαδήποτε εκδήλωση, εκτός εάν δοθεί ειδική έγκριση από αξιωματούχους της Πατόνγκ, με αυστηρή επιβολή τιμωρίας.

Δύο άνδρες συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν πυροτεχνήματα στην παραλία Patong.

Ένας άνδρας συνελήφθη επειδή πούλησε πυροτεχνήματα στην παραλία Patong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.