Συνελήφθη Αμερικανός που παραμένει στο αεροδρόμιο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Αμερικανός που υπερέβαινε τη διαμονή συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Ένας αξιωματικός μετανάστευσης στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (17 Ιουλίουth), συνέλαβαν έναν Αμερικανό στην πύλη αναχώρησης του διεθνούς τερματικού σταθμού. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για να αντιμετωπίσει την κατηγορία της υπέρβασης της διαμονής.

Το όνομα και η ηλικία του, ωστόσο, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους υπεύθυνους του αεροδρομίου.

Δεν ήταν επίσης σαφές πόσο καιρό είχε παραμείνει ή πώς συνελήφθη και συνελήφθη.

Σχετικές άρθρο:

Μια γυναίκα από το Καζακστάν που είχε υπερβεί τη διαμονή συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ. Βρέθηκε ότι χρησιμοποιεί πλαστά έγγραφα και βρισκόταν σε παραμονή 89 ημερών.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.