Βρέθηκε το χαμένο σκάφος από το Πουκέτ στο Phang Nga

Phang Nga -

Ένα εξαφανισμένο ψαροκάικο από το Πουκέτ βρέθηκε στο Phang Nga.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Ao Phang Nga, κ. Sak Noo-O ειδοποιήθηκε από ένα τοπικό δίκτυο ψαράδων ότι ένα τοπικό αλιευτικό σκάφος έλειπε από το Πουκέτ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Τη Δευτέρα (17 Ιουλίουth) το ψαροκάικο που χάθηκε βρέθηκε στο νησί Boi Yai. Το σκάφος ανήκει σε έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Mr. Man, 68 ετών, και ήταν σταθμευμένο κοντά σε μια προβλήτα στο Baan Bang Duk στο Mai Khao, βόρεια του Πουκέτ.

Λόγω του δυνατού ανέμου και των κυμάτων, το αλιευτικό σκάφος έσπασε και επέπλεε στο Phang Nga. Το σκάφος και η μηχανή δεν υπέστησαν ζημιές. Ο ιδιοκτήτης του σκάφους ήταν πολύ χαρούμενος που επανενώθηκε με το σκάφος του.

Σχετικό άρθρο:

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για ισχυρές βροχοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας λόγω της τροπικής καταιγίδας Ταλίμ.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.