80 μωρά θαλάσσιες χελώνες εκκολάπτονται και κατευθύνονται στη θάλασσα Phang Nga – ΒΙΝΤΕΟ

Phang Nga -

Ογδόντα μωρά πράσινες θαλάσσιες χελώνες έχουν εκκολαφθεί με επιτυχία και κατευθύνθηκαν στη θάλασσα στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (17 Ιουλίουth) ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Similan κ. Sarayut Paso ειδοποιήθηκε από έναν υπάλληλο του πάρκου στο νησί Meang ότι ογδόντα μωρά πράσινες θαλάσσιες χελώνες είχαν εκκολαφθεί και κατευθύνθηκαν πίσω στη θάλασσα.

Μια μητέρα πράσινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 91 αυγά στις 20 Μαΐουth, 2023. Χρειάστηκαν 58 ημέρες για να εκκολαφθούν επιτυχώς το 87.9 τοις εκατό των αυγών. Δύο από αυτούς ήταν ακόμη αδύναμοι και θα κρατηθούν σε καλή φροντίδα πριν απελευθερωθούν στη θάλασσα αργότερα.

Σχετικό άρθρο:

Εξήντα οκτώ μωρά θαλάσσιες χελώνες έχουν εκκολαφθεί με επιτυχία και κατευθύνθηκαν στη θάλασσα στο Εθνικό Πάρκο Similan.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.