Η Ταϊλάνδη ονομάστηκε ένατος καλύτερος προορισμός συνταξιοδότησης παγκοσμίως

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Ταϊλάνδη κατατάχθηκε στην ένατη θέση μεταξύ των καλύτερων χωρών για συνταξιοδότηση. Αυτή η αναγνώριση προέρχεται από το περιοδικό International Living, το οποίο δημοσιεύει έναν ετήσιο Παγκόσμιο Δείκτη Συνταξιοδότησης που κατατάσσει τους καλύτερους προορισμούς συνταξιοδότησης.

Μεταξύ των χωρών που περιλαμβάνονται στον δείκτη του 2023, η Ταϊλάνδη βρίσκεται δίπλα στην Πορτογαλία, το Μεξικό, τον Παναμά, τον Ισημερινό, την Κόστα Ρίκα, την Ισπανία, την Ελλάδα και τη Γαλλία και ισοβαθμεί με την Ιταλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ταϊλάνδη είναι η μόνη ασιατική χώρα σε αυτήν την ομάδα.

Η International Living έχει να πει αυτό για την Ταϊλάνδη: «Η γοητεία της Ταϊλάνδης για τους μετανάστες είναι ότι προσφέρει ένα προσιτό κόστος ζωής, αλλά δείχνει έναν εμπλουτισμένο τρόπο ζωής…. Πιθανώς οι καλύτερες προσφορές στην Ταϊλάνδη είναι σε ακίνητα. Οι ξένοι μπορούν να αγοράσουν διαμερίσματα πολύ εύκολα και υπάρχουν παζάρια παντού…. Ένα άλλο τεράστιο πλεονέκτημα για να ζεις στην Ταϊλάνδη είναι μακράν οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης».

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έχει εφαρμόσει μέτρα προώθησης των επενδύσεων για να ενισχύσει περαιτέρω την ελκυστικότητα της χώρας. Η δημιουργία περισσότερων δικτύων μεταφοράς εντός της Ταϊλάνδης εξασφαλίζει άνετη εγχώρια και διεθνή συνδεσιμότητα. Αυτοί οι παράγοντες, σε συνδυασμό με τις προσπάθειες για την προώθηση της δημιουργικής οικονομίας, θα συμβάλουν στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη στέγαση, καθώς και στην προώθηση της δημιουργίας θέσεων εργασίας και της δημιουργίας εισοδήματος για τον λαό της Ταϊλάνδης.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.