Θαλάσσια χελώνα διασώθηκε αφού κόλλησε στο δίχτυ ψαρέματος στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια θαλάσσια χελώνα διασώθηκε αφού κόλλησε σε ένα δίχτυ ψαρέματος σε μια παραλία στο Thalang.

Οι υπάλληλοι του Εθνικού Πάρκου Sirinat είπαν στο Phuket Express τη Δευτέρα (17 Ιουλίουth) ότι μια θαλάσσια χελώνα που ήταν ακόμα ζωντανή βρέθηκε κολλημένη σε δίχτυ ψαρέματος. Η θαλάσσια χελώνα είχε ξεβραστεί στην παραλία Layan στο Cherng Talay.

Ανακαλύφθηκε ότι ήταν μια θαλάσσια χελώνα Olive Ridley. Το δίχτυ ψαρέματος κόπηκε σιγά σιγά και αφαιρέθηκε από τη χελώνα. Βρέθηκαν τραύματα στο πτερύγιο και στο κέλυφός του. Η χελώνα μεταφέρθηκε στο Θαλάσσιο Βιολογικό Κέντρο του Πουκέτ στο Wichit για ιατρική περίθαλψη.

Μια θαλάσσια χελώνα διασώθηκε αφού κόλλησε σε ένα δίχτυ ψαρέματος στην παραλία Patong.

Μια θαλάσσια χελώνα διασώθηκε αφού σφηνώθηκε σε ένα δίχτυ ψαρέματος σε μια παραλία στην περιοχή Thalang.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.