Η διαφωνία με ταξί Patong για τη διαφορά ναύλου των 44 μπατ με αλλοδαπό επιβάτη γίνεται viral, ο οδηγός ζητά συγγνώμη

Πατόνγκ –

Ένας αναβάτης ταξί κατέστρεψε έναν φράχτη αφού θύμωσε με έναν ξένο επιβάτη για μια λογομαχία για μια διαφορά ναύλου 44 μπατ στην Πατόνγκ.

Ένα βίντεο κλιπ έγινε viral στα social media την Κυριακή (16 Ιουλίουth). Το βίντεο φαινόταν να δείχνει έναν άνδρα αναβάτη ταξί να μαλώνει και να προσπαθεί να επιτεθεί στον άγνωστο άνδρα αλλοδαπό επιβάτη του μπροστά από ένα σπίτι. Ο ταξιτζής κλωτσάει έναν φράχτη μπροστά από το σπίτι πριν δώσει στον επιβάτη το μεσαίο δάχτυλο και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ο αλλοδαπός είχε κλείσει τη μοτοσικλέτα ταξί μέσω της εφαρμογής Grab για 56 μπατ. Όταν έφτασαν στον προορισμό, ο αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί ήθελε 100 μπατ, δηλώνοντας ότι ο ναύλος στην αίτηση ήταν πολύ μικρός. Ο αλλοδαπός επιβάτης, ωστόσο, αρνήθηκε να πληρώσει 100 μπατ, δηλώνοντας ότι ήταν πολύ ακριβό. Ο αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί εξαγριώθηκε και κλώτσησε τον φράχτη που ήταν κοντά πριν δώσει στον επιβάτη το μεσαίο δάχτυλο.

Ο αναβάτης του ταξί αργότερα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο κύριος Jamnong Salee. Αργότερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ αφού είδε τον εαυτό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραδέχτηκε ότι έχασε την ψυχραιμία του στην αστυνομία και ζήτησε συγγνώμη από τον αλλοδαπό, ο οποίος είχε επίσης προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει αναφορά για το περιστατικό. Το όνομα και η εθνικότητα του αλλοδαπού δεν έγιναν γνωστά.

Ο κ. Jamnong συμφώνησε να πληρώσει στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος επίσης δεν κατονομάστηκε, 1000 μπατ για τον κατεστραμμένο φράχτη. Η φωτογραφία εξωφύλλου τραβήχτηκε αφού τόσο ο αλλοδαπός επιβάτης όσο και ο Jamnong ζήτησαν συγγνώμη ο ένας στον άλλον.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.