Συνελήφθη άνδρας επειδή πούλησε πυροτεχνήματα στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη επειδή πούλησε πυροτεχνήματα στην παραλία Patong.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι είχε λάβει καταγγελίες ότι τα πυροτεχνήματα πωλούνταν και εκτίθεντο στην παραλία Πατόνγκ και είχαν γίνει δημόσια ενόχληση για τους ντόπιους και τους τουρίστες.

Η αστυνομία της Patong επιθεώρησε αργότερα την παραλία Patong. Συνέλαβαν έναν άνδρα που δεν αναγνωρίστηκε από αυτούς. Του κατασχέθηκε μια συλλογή από πυροτεχνήματα. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πώληση πυροτεχνημάτων χωρίς άδεια.

Αυτό είναι μέρος μιας τακτικής καταστολής των πωλήσεων παράνομων πυροτεχνημάτων στην παραλία Patong, όπως φαίνεται παρακάτω.

Μια γυναίκα συνελήφθη επειδή πούλησε πυροτεχνήματα στην παραλία Patong.

Πλωτά φανάρια και πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν στην παραλία Patong μετά από καταγγελίες.

Ο Δήμος Πατόνγκ έχει προειδοποιήσει το κοινό ότι δεν επιτρέπονται πυροτεχνήματα ή πλωτά φανάρια για οποιαδήποτε εκδήλωση, εκτός εάν δοθεί ειδική έγκριση από αξιωματούχους της Πατόνγκ, με αυστηρή επιβολή τιμωρίας.

Δύο άνδρες συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν πυροτεχνήματα στην παραλία Patong.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.