Τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Ναυαγοσώστες βοήθησαν μια τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα στην παραλία Patong.

Οι ναυαγοσώστες της παραλίας Patong είπαν στο Phuket Express ότι το απόγευμα της Κυριακής (16 Ιουλίουth) βρήκαν μια τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα στην παραλία Patong. Το προσωπικό του Κέντρου Διάσωσης Θαλάσσιων Απειλούμενων Ζώων Sireetarn στο Wichit κλήθηκε αμέσως να βοηθήσει.

Το κέντρο διάσωσης έφτασε στην παραλία για να βρει μια νεαρή πράσινη θαλάσσια χελώνα. Είχε μήκος 35.5 εκατοστά, πλάτος 33.5 εκατοστά και βάρος 3.8 κιλά. Η χελώνα ήταν αδύναμη και αφυδατωμένη. Ήταν επίσης λεπτό και καλυμμένο με φύκια και καραβοσκώληκες. Η χελώνα μεταφέρθηκε στο Sireetarn Marine Enangered Animals Rescue Center για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Σε παρόμοια πρόσφατη είδηση:

Μια άρρωστη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε στην παραλία Patong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.