Βρέθηκε νεκρός 84χρονος στη λίμνη Wichit

Wichit -

Ένας 84χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη στο Wichit.

Ο υπολοχαγός Wuttichai Chanfai της αστυνομίας Wichit είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό σε ένα κανάλι στο χωριό Makham Koo το απόγευμα της Κυριακής (16 Ιουλίουth).

Αστυνομία, δύτες διάσωσης και η ομάδα του Phuket Express έφτασε στο σημείο πίσω από το σπίτι του νεκρού. Οι συγγενείς του είπαν ότι ο κ. Sak Thongbai, 84 ετών, αγνοούνταν από τις 3:00 π.μ. Πίστευαν ότι ο κ. Sak μπορεί να έπεσε στη λίμνη. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να βρεθεί το σώμα του στη λίμνη και να επιβεβαιωθούν δυστυχώς οι φόβοι της οικογένειας.

Η κόρη του, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, είπε ότι ο πατέρας της, Σακ, είχε προσωπικά προβλήματα υγείας και ζούσε με την οικογένειά του. Μπορεί να περπατούσε στην εξωτερική τουαλέτα πριν γλιστρήσει στη λίμνη, είπε.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.