Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε στύλο ισχύος στο Wichit

Wichit -

Ένα αυτοκίνητο έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Wichit προκαλώντας προσωρινό μπλακ άουτ και κλείσιμο του δρόμου.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί του Σαββάτου (15 Ιουλίουth) στην οδό Thep Anusorn πριν από ένα βενζινάδικο.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ωστόσο έσπασε στύλος ηλεκτρικού ρεύματος. Το ηλεκτρικό ρεύμα διακόπηκε προσωρινά και ο δρόμος έκλεισε, ενώ το προσωπικό της Επαρχιακής Ηλεκτρικής Αρχής του Πουκέτ εγκατέστησε έναν νέο στύλο ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από την αστυνομία, αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση και πρόκληση ζημιών σε κρατική περιουσία.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.