Άνδρας πεθαίνει μετά από χτύπημα από πτώση γυαλιού στο Thalang

Thalang -

Ένας οδηγός φορτηγού έχασε τη ζωή του όταν έπεσαν πάνω του γυάλινα φύλλα που κουβαλούσε ένας γερανός.

Ο καπετάνιος Warawut Sensoap της αστυνομίας Cherng Talay ειδοποιήθηκε από έναν ντόπιο στο εργοτάξιο ενός ξενοδοχείου το πρωί της Παρασκευής (14 Ιουλίου) για το συμβάν. Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα σταθμευμένο τρέιλερ φορτηγό.

Στο πίσω μέρος του ρυμουλκούμενου φορτηγού βρήκαν το σώμα του οδηγού του τρέιλερ, του κ. Kittrakorn Puengboon, 42 ετών, από το Nakhon Phanom. Το σώμα του είχε τσακιστεί από ένα μεγάλο γυάλινο φύλλο. Εκεί κοντά βρήκαν ένα γερανό φορτηγό με δύο εκτεταμένα γυάλινα φύλλα μέσα σε ένα μεγάλο κουτί.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο κ. Jittrakorn παρέδιδε γυάλινα φύλλα στο εργοτάξιο. Ένα γερανοφόρο φορτηγό που χειριζόταν άλλος οδηγός, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε αμέσως, έριχνε μια σφεντόνα με γάντζο για να μεταφέρει τα σεντόνια. Ο κύριος Jittrakorn αγκίστρωσε τη σφεντόνα στο κουτί πριν ο γερανός μετακινηθεί ξαφνικά και το κουτί πέσει πάνω του. Το κουτί ζύγιζε εκατό κιλά.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.