Αναβάτης και οδηγός τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση ταξί με φορτηγό και μοτοσικλέτα στο Thalang

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Newshawk Phuket

Thalang -

Ένας αναβάτης και ένας οδηγός τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση ενός ταξί με ένα φορτηγό και ένα μηχανάκι στο Thalang.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα το απόγευμα της Παρασκευής (14 Ιουλίουth) στη λωρίδα νότιας οδού Thep Krasattri στο Baan Mak Prok στο Mai Khao.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο ταξί και μια μηχανή ακριβώς έξω από το δρόμο κοντά σε κατεστραμμένο στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Στην άκρη του δρόμου βρήκαν και ένα κατεστραμμένο φορτηγό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Newshawk Phuket

Ο άνδρας μοτοσικλετιστής έφερε τραύματα στο πόδι και στο κεφάλι. Ο οδηγός ταξί είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Thalang αλλά δεν αναγνωρίστηκαν.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το αυτοκίνητο ταξί προσέκρουσε στο φορτηγό προτού προσκρούσει στη μηχανή. Ωστόσο, η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να μάθει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος για πιθανές περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.