Φορτηγό που έπεσε στο μνημείο της ηρωίδας στο Thalang

Thalang -

Ένας οδηγός γλίτωσε τον τραυματισμό αφού ένα φορτηγό έπεσε στο Μνημείο της Ηρωίδας στο Thalang.

Ο Ταγματάρχης Noppadol Tonemanee της αστυνομίας Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί της Παρασκευής (14 Ιουλίουth) στις 3:30 π.μ. στο μνημείο Thao Thep Krasattri – Thao Sri Soonthorn Heroines Monument on the Thep Krasattri Road με βόρεια λωρίδα στο Baan Tha Ruea.

Οι πρώτοι ανταποκριτές και το Pattaya News έφτασαν στη σκηνή για να διαπιστώσουν ότι ένα φορτηγό είχε χτυπήσει στον φράχτη στο Μνημείο της Ηρωίδας.

Ο οδηγός, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί από τους αρμόδιους αξιωματούχους, δεν τραυματίστηκε. Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία του Thalang πιστεύει ότι ο οδηγός μπορεί να κοιμόταν στο τιμόνι πριν από τη σύγκρουση.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι ο οδηγός αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση και πρόκληση ζημιών σε κρατική περιουσία.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.