Τραυματισμένο μωρό μαϊμού διασώθηκε στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας τραυματισμένος πίθηκος διασώθηκε σε έναν λόφο στο Πουκέτ.

Ο επικεφαλής του Κέντρου Μελέτης Φύσης και Άγριας Ζωής Khao Phra Thaeo, κ. Pongchart Chueahom, είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ειδοποιήθηκαν από τους ντόπιους ότι υπήρχε ένα τραυματισμένο μωρό μαϊμού στο λόφο Toh Sae στη Rassada.

Ο πίθηκος είχε τραυματιστεί και στα δύο του πόδια αφού τον δάγκωσαν άλλοι πίθηκοι και δεν μπορούσε να κουνήσει κανένα από τα πόδια του. Είναι αρσενικός μακάκος της Νότιας χοιροουράς.

Στη μαϊμού παρέχεται θεραπεία από κτηνιάτρους.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.