75χρονος Γάλλος βοήθησε αφού έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στην παλιά πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας 75χρονος Γάλλος άνδρας βοήθησε αφού δεν μπόρεσε να ελέγξει τη μηχανή του στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (13 Ιουλίουth), ότι ένας 75χρονος Γάλλος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε λάθος κατεύθυνση στην οδό Thalang στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ που είναι μονόδρομος.

Η τουριστική αστυνομία σταμάτησε τελικά τον μοτοσικλετιστή πριν προλάβει να συμβεί κάποιο ατύχημα. Ο άνδρας Γάλλος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε από την αστυνομία, είπε στην τουριστική αστυνομία ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τη μηχανή του. Είπε στην αστυνομία ότι έμεινε στο Rawai και ένας φίλος του κλήθηκε να τον πάρει πίσω.

Ωστόσο, η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ δεν ανέφερε εάν θα κινηθούν νομικά μέτρα εναντίον του επειδή οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε λάθος κατεύθυνση.

Ένας Ρώσος επιβλήθηκε πρόστιμο 2,500 μπατ, αφού τον έπιασαν να οδηγεί αντίθετα σε μονόδρομο στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.