Έρχεται κακοκαιρία: Μικρά σκάφη στο Πουκέτ θα απαγορευθούν προσωρινά να φύγουν από τα λιμάνια

Πουκέτ -

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση ότι θα απαγορεύεται προσωρινά στα μικρά σκάφη να βγαίνουν από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα λόγω κακοκαιρίας.

Ο επικεφαλής του ναυτικού γραφείου του Πουκέτ κ. Nachapong Pranit είπε στο Phuket Express ότι σύμφωνα με το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα (TMD) θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις μαζί με ισχυρά κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν ύψους έως τρία μέτρα στην ανοιχτή θάλασσα ή περισσότερα από τρία μέτρα ψηλά σε περιοχές με καταιγίδες από τις 15 Ιουλίουth μέχρι τον Ιούλιο 18th 2023.

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση την Παρασκευή (14 Ιουλίου) για τους καπετάνιους σκαφών να είναι πιο προσεκτικοί όταν ταξιδεύουν στη θάλασσα. Σε μικρά σκάφη μήκους μικρότερου των 10 μέτρων θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η έξοδος από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα από τις 15 Ιουλίουth μέχρι τον Ιούλιο 18th 2023.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.