Δίδυμα αγόρια σώθηκαν από πνιγμό στο Rawai

Rawai -

Ένα ζευγάρι δίδυμων αγοριών της Μιανμάρ σώθηκε από πνιγμό στο Rawai του Πουκέτ.

Ο δήμαρχος του Rawai Aroon Solos είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (12 Ιουλίουth), οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στις 4:40 μ.μ. σε μια λιμνοθάλασσα στο Soi Naya. Δίδυμα αγόρια της Μιανμάρ ηλικίας περίπου πέντε ετών ανασύρθηκαν από το νερό. Τα ονόματά τους αποκρύπτονται λόγω ηλικίας.

Είχαν σταματήσει να αναπνέουν για το οποίο τους χορηγήθηκε ΚΑΡΠΑ. Οι σφυγμοί τους επέστρεψαν πριν μεταφερθούν εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο.

Οι συνθήκες πίσω από τον παραλίγο πνιγμό δεν ήταν αμέσως σαφείς, σημειώνει το Phuket Express.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.