Δύο τραυματίες μετά από ατύχημα με μηχανή στο λόφο Patong

Πατόνγκ –

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα σε δρόμο συντόμευσης στο λόφο Patong.

Ο Ταγματάρχης Pairat Jintrapirom της αστυνομίας της Patong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα τη Δευτέρα (10 Ιουλίουth) σε ένα δρόμο συντόμευσης πίσω από το Tiger Shrine στο λόφο Patong.

Αστυνομία και περισσότερα από δέκα συνεργεία διάσωσης έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν μια μοτοσικλέτα και δύο τραυματίες σε μια πλαγιά εκτός δρόμου.

Αυτοί και η μοτοσικλέτα ανασύρθηκαν από την πλαγιά πίσω στο λόφο που κράτησε περίπου μία ώρα. Ο κ. Wuttisak Puttisarn, 36 ετών από το Chalong είχε σπάσει τα πλευρά του, ενώ η κα Siyangrak Pimsamut από το Kata είχε υποστεί τραύματα στο κεφάλι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Ο δήμαρχος της Patong, κ. Chalermsak Maneesri, ο οποίος έφτασε αργότερα στο σημείο, είπε στο Phuket Express ότι υπάρχουν πολλά ατυχήματα σε αυτόν τον δρόμο. Αυτός είναι ένας δρόμος συντόμευσης από και προς την πόλη Patong και πολλοί χρήστες μοτοσικλετών χρησιμοποιούν αυτόν τον δρόμο. Ο Chalermsak είπε επίσης ότι η πόλη προσπαθούσε να βελτιώσει τον δρόμο για να τον κάνει ασφαλέστερο, αλλά δεν διευκρίνισε πώς.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.