Ρώσος επιβλήθηκε πρόστιμο 2,500 μπατ μετά από οδήγηση με λάθος τρόπο σε μονόδρομο στην παλιά πόλη του Πουκέτ – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος επιβλήθηκε πρόστιμο 2,500 μπατ, αφού τον έπιασαν να οδηγεί αντίθετα σε μονόδρομο στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Η Τροχαία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (10 Ιουλίουth), ένας ξένος αναβάτης εθεάθη να οδηγεί μοτοσικλέτα με λάθος τρόπο στον δρόμο Thalang στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ, ο οποίος είναι μονόδρομος.

Ο Ρώσος αναβάτης αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κύριος Armeekan. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ και αντιμετώπισε κατηγορίες για οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης και επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ και αλόγιστη οδήγηση, για την οποία του επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ, καθώς και οδήγηση σε λάθος κατεύθυνση για την οποία του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 μπατ. . Συνολικά του επιβλήθηκε πρόστιμο 2,500 μπατ.

Η εταιρεία ενοικίασης μοτοσυκλετών επιβλήθηκε πρόστιμο 2,000 μπατ επειδή επέτρεψε σε αναβάτες που δεν έχουν άδεια οδήγησης να οδηγούν τις μοτοσικλέτες τους.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.