Άνδρας φέρεται να απειλεί οδηγό ταξί στο Πουκέτ με σπαθί

Πουκέτ -

Ένας ντόπιος φέρεται να απείλησε με ξίφος έναν οδηγό ταξί εφαρμογής για κινητά σε έναν ηβικό χώρο στάθμευσης κοντά σε μια παραλία στο Thalang.

Ένας άγνωστος οδηγός ταξί εφαρμογής για κινητά είπε στο Phuket Express ότι πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε ένα δημόσιο πάρκο κοντά στην παραλία Nai Thon στην υποπεριφέρεια Sakoo την Τρίτη (11 Ιουλίουth).

Εκεί ήταν ένας άγνωστος άνδρας που προσπάθησε να τον διώξει λέγοντας ότι δεν του επέτρεπαν να παρκάρει εκεί. Μάλωσαν πριν φύγει ο άντρας και επιστρέψει με σπαθί. Ο άνδρας φέρεται να προσπαθούσε να επιτεθεί στον ταξιτζή.

Ο οδηγός ταξί είπε στο Phuket Express ότι έχει ένα αυτοκόλλητο από το γραφείο χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) που δείχνει ότι επιτρέπεται να εργάζεται ως οδηγός ταξί με εγκεκριμένη αίτηση οδήγησης. Ο οδηγός ταξί κατέθεσε καταγγελία στην Αστυνομία του Sakoo με αποδεικτικά βίντεο του συμβάντος.

Παρόμοια περιστατικά:

Οι οδηγοί ισχυρίστηκαν ότι ο οδηγός του φορτηγού app-hailing του τουρίστα δεν μπορούσε να παραλάβει επιβάτες στο λιμάνι και είπαν στην τουρίστρια να σύρει τη βαλίτσα της από εκεί εάν σκόπευε να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες app-hailing.

Οι οδηγοί ταξί στο Πουκέτ καλούνται από τους αξιωματούχους να είναι πιο ευγενικοί αφού μια ξένη τουρίστας αναγκάστηκε να βγει από ένα μίνι βαν στο Πουκέτ από οδηγούς άλλων βαν που λειτουργούσαν στο λιμάνι του Πουκέτ Rassada.

Ένας τοπικός οδηγός ταξί φέρεται να επιτέθηκε και πήδηξε πάνω σε ένα αυτοκίνητο ταξί με κινητή εφαρμογή με έναν αλλοδαπό επιβάτη μέσα στην περιοχή Thalang.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.