Πύθωνας τεσσάρων μέτρων πιάστηκε στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας πύθωνας μήκους τεσσάρων μέτρων πιάστηκε αφού φέρεται να έφαγε ένα άγνωστο ζώο στην Πατόνγκ.

Ένας υπάλληλος από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) του δήμου Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (11 Ιουλίουth) ειδοποιήθηκαν από κάτοικο ότι βρέθηκε ένας πύθωνας μέσα σε σπίτι της περιοχής.

Φιδιόκτητες έφτασαν στο σπίτι για να βρουν τον πύθωνα μήκους τεσσάρων μέτρων. Ο πύθωνας ήταν γεμάτος από ένα άγνωστο γεύμα και δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τους κυνηγούς φιδιών, τελικά πιάστηκε.

Το Phuket Express σημείωσε ότι ήταν άγνωστο τι είχε φάει ο πύθωνας. Ωστόσο, ο πύθωνας θα απελευθερωθεί με ασφάλεια πίσω σε ένα κοντινό δάσος.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.