Δελφίνι διασώθηκε αφού ξεβράστηκε στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Ένα δελφίνι διασώθηκε αφού ξεβράστηκε σε μια παραλία στο Phang Nga.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (11 Ιουλίουth), ότι ειδοποιήθηκαν από έναν ντόπιο ότι ένα δελφίνι που ήταν ακόμα ζωντανό είχε βρεθεί σε μια παραλία στον κόλπο Laem Sai στο νησί Yao Noi.

Έφτασαν στην παραλία για να βρουν ένα Ριγέ δελφίνι. Δεν βρέθηκαν τραύματα στο δελφίνι και δεν ήταν σαφές πώς είχε ξεβραστεί στην ακτή. Το δελφίνι μεταφέρθηκε στο Sireetarn Marine Animals Rescue Center στο Πουκέτ.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.