Υπό κατασκευή γέφυρα υπέρβασης Lat Krabang στην Μπανγκόκ κατέρρευσε, αναφέρθηκαν πολλοί θάνατοι και τραυματισμοί

Μπανγκόκ-

Μια υπό κατασκευή γέφυρα υπερυψωμένης διάβασης που βρίσκεται στον δρόμο On Nut-Lat Krabang στην Μπανγκόκ κατέρρευσε κοντά στο σούρουπο σήμερα το απόγευμα, 10 Ιουλίου 2023, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους οκτώ.

Ο κ. Wisanu Subsompol, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της Μπανγκόκ, είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης ότι η υπό κατασκευή γέφυρα φαινόταν να έχει αναποδογυρίσει ενώ σημαντική κίνηση ήταν στην περιοχή κάτω από την κατασκευή της γέφυρας. Οι αξιωματούχοι της Μητροπολιτικής Διοίκησης της Μπανγκόκ, ή BMA, επιβεβαίωσαν τουλάχιστον δύο θανάτους και σωστούς τραυματισμούς, αλλά προειδοποίησαν ότι αυτό δεν ήταν οριστικό, καθώς οι συνεχιζόμενες έρευνες για άτομα που πιθανώς παγιδεύτηκαν κάτω από τα ερείπια συνεχίζονται.

Η ακριβής αιτία για την κατάρρευση πιθανότατα θα πάρει κάποιο χρόνο, προειδοποίησαν αξιωματούχοι της BMA, καθώς ομάδες διάσωσης και αξιωματούχοι της πόλης έσπευσαν στο σημείο για να παράσχουν βοήθεια. Μέχρι την ώρα του Τύπου ισχυρές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και σωστικά συνεργεία επιχειρούσαν στην περιοχή.

Αυτή είναι μια ιστορία που αναπτύσσεται και θα ενημερωθεί καθώς έρχονται περισσότερες πληροφορίες από τους υπεύθυνους της BMA.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.