Κορυφαίες ιστορίες Εθνικής Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Η ψηφοφορία του πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 13 Ιουλίου και πολλά άλλα

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την τελευταία εβδομάδα, Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, έως Κυριακή 9 Ιουλίου 2023.

Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες ιστορίες!

  1. Το Ινστιτούτο Μηχανικών της Ταϊλάνδης (EIT) δήλωσε ότι το ατύχημα στο διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang μπορεί να προκλήθηκε από ξαφνική πτώση αντικειμένου.

Η Airports of Thailand (AOT) έχει συστήσει επιτροπή για τη διερεύνηση ενός πρόσφατου περιστατικού που αφορούσε έναν κινούμενο διάδρομο σε ένα από τα αεροδρόμιά της, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα σοβαρό τραυματισμό στο πόδι ενός επιβάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αναρρώνει και μαθαίνει πώς να περπατά με βοήθεια. Σκέφτεται επίσης να κάνει προσθετικό πόδι.

2. Το πτώμα ενός 58χρονου Αυστραλού βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα στο Ao Nang.

Αυτό δεν είναι το πρώτο πτώμα που βρέθηκε να επιπλέει πρόσφατα στο Κράμπι, ο Αυστραλός κάνει τρία σε λίγες εβδομάδες.

3. Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση επαναφοράς ενός άρρωστου ταϊλανδέζικου ελέφαντα από τη Σρι Λάνκα στην Ταϊλάνδη.

Ο ελέφαντας έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο του Τσιάνγκ Μάι την Κυριακή (2 Ιουλίου). Ο ελέφαντας αργότερα μεταφέρθηκε στο Lamphang για θεραπείες.

4. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Βουλής του κοινοβουλίου της Ταϊλάνδης, Wan Muhamad Noor Matha, έχει ορίσει τις 13 Ιουλίουth, 2023 ως η D-Day για την ψηφοφορία για τα 30 της Ταϊλάνδηςth πρωθυπουργός.

Μείνετε συντονισμένοι στο TPN Media για μια ιστορική και πιθανώς ταραχώδη ημέρα.

5. Επίτροπος του Γραφείου Μετανάστευσης Πολ. Ο υποστράτηγος Pakphumpipat Sajjaphan πραγματοποίησε ένα σεμινάριο την Πέμπτη, 6 Ιουλίου, για να εξοπλίσει τους αξιωματικούς μετανάστευσης με τις απαραίτητες δεξιότητες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ζητήματος της υπέρβασης της διαμονής.

Οι κυρώσεις για την υπέρβαση της διαμονής διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο παραμονής, αλλά συχνά περιλαμβάνουν απέλαση με έξοδα παραμονής, πρόστιμα, μαύρη λίστα και κράτηση στο Κέντρο Κράτησης Μετανάστευσης στη Μπανγκόκ μέχρι να απελαθεί κάποιος.

Και, αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα. Σας ευχαριστούμε όπως πάντα που διαβάσατε τα Νέα της Pattaya/TPN News!

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.