Ο αργός Λόρις επέστρεψε στο δάσος στο Πουκέτ – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Μια περιπλανώμενη και χαμένη αργή Λόρις επέστρεψε σε ένα δάσος στο Thalang.

Ο επικεφαλής του Κέντρου Μελέτης Φύσης και Άγριας Ζωής Khao Phra Thaeo κ. Pongchart Chueahom είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το χαμένο αργό loris από έναν υπάλληλο διάσωσης από το Ίδρυμα Kusoldharm στο Mueang Mai το Σάββατο (8 Ιουλίουth).

Έπιασαν το αργό loris που περιπλανιόταν σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Sri Soonthorn αφού ειδοποιήθηκαν από έναν κάτοικο της περιοχής για το χαμένο ζώο.

Την Κυριακή, (9 Ιουλίουth), το αργό loris, το οποίο ήταν υγιές, απελευθερώθηκε πίσω στην περιοχή μη κυνηγιού Khao Phra Thaeo στο Thalang.

Σχετική ιστορία:

Ένα τραυματισμένο μωρό μαϊμού διασώθηκε σε έναν λόφο στο Πουκέτ.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.