Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ρώσος πέθανε αφού πήδηξε από διάσημο ναό και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 έως την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας οδηγός μίνι βαν απείλησε αλλοδαπό επιβάτη με σιδερένια μπάρα στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ. Ένας οδηγός μίνι βαν κατηγορείται ότι απείλησε έναν επιβάτη της Σιγκαπούρης στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ που έγινε viral χάρη σε ένα βίντεο στα social media που μπορείτε να δείτε εδώ. Ο οδηγός του μίνι βαν επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ. Η αστυνομία ανέφερε επίσης το περιστατικό στο Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Κράμπι.

2. Συνολικά, έχουν σημειωθεί 64 θάνατοι σε τέσσερις μήνες από τροχαία ατυχήματα στο Πουκέτ μέχρι στιγμής φέτος, αριθμός που είναι αύξηση σε σχέση με πέρυσι.

Από αυτούς, οι 24 ήταν αλλοδαποί και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν Ρώσοι, ακολουθούμενος από τη Μιανμάρ.

3. Ένας αλλοδαπός φέρεται να προσπαθούσε να πουλήσει ένα ψεύτικο χρυσό ρολόι για 50,000 μπατ στο Thalang.

Η αστυνομία του Chatchai δεν ταυτοποίησε τον ύποπτο.

4. Δεκαπέντε πυροβολισμοί σημειώθηκαν το φως της ημέρας μετά από καυγά μεταξύ των Ταϊλανδών και ενός άνδρα από τη Μιανμάρ στο Κάθου.

Πέντε ύποπτοι συνελήφθησαν μετά από πυροβολισμούς με δεκαπέντε πυροβολισμούς το μεσημέρι στο Κάθου σε κατοικημένη περιοχή.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μετά από λογομαχία των τριών έφηβων με άλλο παρέα σε ένα περιστατικό οργής. Ισχυρίστηκαν ότι τους επιτέθηκε πρώτος ο άλλος.

5. Ένας άγνωστος ξένος άνδρας σκαρφάλωσε στον πιο διάσημο ναό του Πουκέτ. Απείλησε να πηδήξει από μια παγόδα για αρκετές ώρες και τελικά πήδηξε αφού προσπάθησε να πολεμήσει τους διασώστες στην κορυφή του ναού.

Ένας 35χρονος Ρώσος πέθανε αφού πήδηξε από παγόδα παρά τις προσπάθειες να τον σώσουν σε έναν διάσημο ναό στο Chalong. Οι φίλοι του είπαν στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι είχε πιει λίγο νερό που πιθανώς ήταν αναμεμειγμένο με άγνωστες ουσίες πριν αρχίσει να έχει παραισθήσεις.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.