Η αστυνομία του Πουκέτ κατέσχεσε 69 σωλήνες εξάτμισης και 19 τροποποιημένες μοτοσυκλέτες σε δύο ημέρες

Πουκέτ -

Συνολικά, 69 σωλήνες εξάτμισης και 19 τροποποιημένες μοτοσικλέτες κατασχέθηκαν σε δύο ημέρες στο Πουκέτ μετά από παράνομη καταστολή αγώνων μοτοσικλετών.

Η αστυνομία της περιοχής 8 είπε στο Phuket Express την Παρασκευή (7 Ιουλίουth) ότι πολλοί ντόπιοι έχουν παραπονεθεί για αγώνες μοτοσικλετών που έχουν γίνει δημόσια ενόχληση. Η αστυνομία στο Πουκέτ κατέστρεψε τους δρομείς μοτοσικλετών από τις 5 Ιουλίουth μέχρι τον Ιούλιο 7th, 2023. Έχουν κατασχέσει συνολικά 69 σωλήνες εξάτμισης και 19 τροποποιημένα μηχανάκια μέσα σε δύο ημέρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Πουκέτ, οι αγώνες μοτοσικλετών σε δημόσιους δρόμους είναι παράνομοι. Οι περισσότεροι από τους δρομείς μοτοσικλετών είναι έφηβοι. Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά τους για να τα εμποδίζουν να κάνουν οτιδήποτε είναι παράνομο. Οι αγώνες μοτοσικλετών μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε απώλεια ζωών.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.