Οι υπάλληλοι επιθεωρούν χώρους ψυχαγωγίας στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιθεώρησαν δέκα χώρους διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ένας από αυτούς διαπιστώθηκε ότι πουλούσε αλκοόλ πέρα ​​από τις νόμιμες ώρες κλεισίματος.

Μια ομάδα αξιωματικών του Πουκέτ με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής του Πουκέτ κ. Pairoj Srilamoon επιθεώρησε δέκα χώρους διασκέδασης στην περιοχή της πόλης του Πουκέτ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 8 Ιουλίου 2023. Ο κ. Pairoj είπε στο Phuket Express ότι οι δοκιμές φαρμάκων ούρων πραγματοποιήθηκαν τυχαία σε μπαρ στελέχη. Κανένας από αυτούς δεν βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικά και δεν βρέθηκαν ανήλικοι. Ένας από τους χώρους διασκέδασης βρέθηκε να πουλά αλκοόλ πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα.

Ωστόσο, το όνομα του τόπου διεξαγωγής και του προσωπικού που παραβιάζει, καθώς και πιθανή τιμωρία για το αδίκημα, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την Pairoj, επικαλούμενη περαιτέρω έρευνα.

Τακτικές επιδρομές και ακόμη και παρατεταμένα κλεισίματα για παραβιάσεις των νυχτερινών κέντρων στο Πουκέτ συμβαίνουν συχνά τον τελευταίο καιρό, όπως καλύψαμε παρακάτω.

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Επαρχιακής Διοίκησης (DOPA) με επικεφαλής τον κ. Narong Thipsiri και την αστυνομία Kathu πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο νυχτερινά κέντρα «Ratree Club» και «Maha Nakhon Phuket» στις 3:30 π.μ. την Πέμπτη (1 Ιουνίου).st) νωρίς το πρωί. Και τα δύο νυχτερινά κέντρα βρίσκονται στη διασταύρωση Kathu.

Τη Δευτέρα (26 Ιουνίουth) τη νύχτα μια ομάδα από το γραφείο της περιοχής Kathu έκανε παραγγελίες σε δύο παλαιότερα δημοφιλή νυχτερινά κέντρα «Ratree Club» και «Maha Nakhon Phuket» στο Kathu.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.